services

Diensten

Coatings

Een coating is een flinterdunne laag die de auto beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze laag wordt ontzettend hard en vormt zo een beschermende laag over de lak van de auto heen. Met zo’n coating is de auto beschermd tegen UV-straling, straatvuil, zure regen, strooizout en vogeluitwerpselen.

Daarbovenop komen kleine krassen niet in de lak van uw auto, maar in de coatinglaag. Deze krasjes kunnen dan gemakkelijk verwijderd worden door te polijsten.

3 jaar garantie

Vanaf €1.250 excl. BTW

Bescherming

Diepe glans

Makkelijk te reinigen

Dikte

9 jaar garantie

Vanaf €1.570 excl. BTW

Bescherming

Diepe glans

Makkelijk te reinigen

Dikte

coatings

paint protection film

Met deze transparante en zelfherstellende folie beschermt u de lak van uw auto tegen (lichte) krassen, steenslag en vuil. De krassen verdwijnen wanneer de folie opwarmt, bijvoorbeeld door de warmte van de zon. U kan kiezen tussen een glanzende of een matte folie.

Full front

Bij een full front protection beschermen we de volledige neus van de wagen. Er wordt een paint protection film gelegd op de voorbumper, motorkap, voorvleugels en spiegelkapjes.

  • Vanaf €2.200 excl. BTW
full front

Full car

Kiest u voor de Full Car optie dan beschermen we uw volledige wagen met een paint protection film. Dit is een investering in de waarde van uw wagen door hem in perfecte staat te houden.

  • Prijs op aanvraag
full car

Packages

Full front PPF + coating 3 jaar garantie

In dit pakket brengen we PPF op de neus van de wagen aan. De andere delen van de wagen: velgen, ruiten, plastic delen en interieur beschermen we met onze coating van 3 jaar. Er geldt een garantie van 10 jaar op de PPF.

Vanaf €3.250 excl. BTW

Full front PPF + coating 3 jaar garantie

Full front PPF + coating 9 jaar garantie

In dit pakket brengen we PPF op de neus van de wagen aan. De andere delen van de wagen: velgen, ruiten, plastic delen en interieur beschermen we met onze coating van 9 jaar. Er geldt een garantie van 10 jaar op de PPF.

Vanaf €3.600 excl. BTW

Full front PPF + coating 9 jaar garantie

Bijkomende services

Luxe handwash

Meest veilige manier van auto wassen, zonder krassen en met hoogwaardige reinigingsproducten.

  • SUV Pick-up: €91 excl. BTW

basisbehandeling

Deze behandeling is ideaal voor mensen die hun auto een basis opknapbeurt willen geven. De wagen zal binnen en buiten grondig gereinigd worden en de lak zal afgewerkt worden met een hoogwaardige wax.

  • SUV Pick-up: €345 excl. BTW

interieurreiniging

Uw interieur verdient ook aandacht! Het krijgt vaak te maken met etensresten, onaangename geur, rook, haar,... bij ons krijg je dan ook een volledige interieurreiniging (zetels stof of leder) waarin alles uitgebreid aan bod komt.

koplampenrestauratie

Een veel voorkomend probleem is het dof of mat trekken van koplampen, het gevolg is dat ze minder licht gaan doorlaten. De meeste garages raden u dan ook aan om deze te vervangen wat meestal duur uitkomt, wij kunnen uw koplampen er als nieuw laten uitzien en een beschermlaag geven.

velgenherstel

Wat is er nu storender dan die vervelende velg-randschade als uw auto er verder helemaal keurig uit ziet. Dit kunnen wij voor u herstellen.

Ook is het mogelijk om een volledige velgen set te herstellen of in een andere kleur te spuiten. Uw velgen zullen er weer als nieuw uitzien.

cabriodak reinigen & beschermen

Het is verstandig om bij regelmatig en veelvuldig gebruik van uw auto het cabriodak minstens één keer per jaar grondig te laten reinigen en impregneren.