faq

Faq

Hoe kan ik mijn auto op een correcte manier wassen nadat er een coating is aangebracht?

Je wast je auto steeds met een drie-emmersysteem. Gebruik zeker geen agressieve producten. Olivier geeft steeds een woordje uitleg bij het afleveren van je wagen. Contacteer hem gerust indien je nog vragen hebt.

Wat doet een paint protection film?

Een paint protection film is een steenslagfolie die ervoor zorgt dat de lak van de wagen in een perfecte staat blijft.

Komen er nog krassen op mijn wagen nadat er een coating is aangebracht?

Wanneer u de wagen op een verkeerde manier wast, kunnen er nog krassen op uw wagen komen. Indien u onze adviezen opvolgt of uw wagen bij ons laat wassen zal de wagen langer volledig krasvrij blijven.

Hoe kan ik vlekken verwijderen op mijn alcantara zetels/interieur?

Alcantara is een heel delicate materie. Het is belangrijk dat je een alcantara cleaner en een borstel met zachte haren gebruikt. Deze producten zijn bij ons te verkrijgen. Bij ons wordt dit gedaan aan de hand van een stoomexractiemachine.

Wat is een goede velgenreiniger?

Reinig je velgen enkel wanneer ze koud zijn. Daarnaast is het belangrijk altijd een zuurvrije velgenreiniger te gebruiken zoals de olipoli Wheel Cleaner.

Hebben jullie een goed product om lederen zetels te voeden en beschermen?

De olipoli Interior Clean reinigt en voedt uw lederen zetels.

Wat is een orange peel removal/structuurleveling?

Bij een orange peel removal nemen we een minimale hoeveelheid vernis weg in verschillende schuurstappen. Hierdoor komt de lak super strak te staan, wat een diepere glans geeft aan de wagen. Neem gerust contact op voor een meer gedetailleerde uitleg.